Att åldras

Nackdelen med att bli äldre är att det finns fler och fler "unga" (yngre än en själv iaf) som är bättre på saker än en själv. Vilket är lite störande när man själv "bara" är 25 år. Ett exempel på detta är Tim "Avicii" Berg(ling), som bl.a. gjort låten Seek Bromance som spelats ute på klubbarna och på bl.a. P3. Han har gjort en uppsjö av bra låtar men min favoritlåt är dock Penguin. Så det är ju förståeligt om man stör sig lite extra på ett sådant House-fenomen som Avicii.

Avicii Penguin + ID mix


Favorit i repris

För dem som inte följt mitt frenetiska länkande av Youtube-klipp på Facebook så kommer nu denna film. En film som verkligen har allt (förutom en 1080p upplösning) vad gällande inspiration i form musik, hur filmen är producerad och innehållet i filmen.
Det äkta paret Supakitch (han) och Koralie (hon) genomför ett samarbete på Världskulturmuseet i Göteborg.

Supakitch & Koralie - Metroplastique


Mjukstart

Mjukstartar denna blogg med kanske den bästa dubsteplåten just nu, enligt mig iaf.

Borgore feat. Diplo - Sunsets


Rom byggdes inte på en dag

Har tagit dem första små stapplande stegen nu med bloggen. Om någon mot förmodan kommer läsa denna blogg så kan man se fram emot diverse filmer, musik, recept, bilder osv. Ska bland annat påbörja ett projekt som ska vara klart till sommaren, detta kommer man att kunna följa här på bloggen, men mer om det senare.

RSS 2.0