dagens outfit

allting passar en skönhet men den "lilla svarta" bör alla ha i garderoben. Sinnesjunkie blir modeblogg för en dag.



förhoppningsvis så skyddar detta hardshell bättre än min nuvarande neopren väska

kärt barn har många namn

MR cheng från serien community, MR chow från Hangover och nu Slim Chin, mannen är Ken Jeong som fick sitt stora genombrott med just filmen hangover. han har nu gjort en rad reklamfilmer för Adidas. för dem som inte sett komediserien Community än så kan jag verkligen rekommendera det.








Världspremiär

efter veckor av slit så är videoproduktionskursens projektfilm äntligen klar, resultatet ser ni här: Verklighetens Folk.

Verklighetens Folk from Awesome Production on Vimeo.

En påhittad dokumentär om en mans tappra försök att passa in i samhället

AV:
Oskar Lundmark
Magnus Jonsson
Emma Boström Wallin
Oscar Furberg
Isabelle Kågström
Anders Martinsson


tat's

tanken har gått o grot extremt länge nu, länge har jag pratat om att skaffa mig en tattuering. Inspirations har söks, stillar har kollats på, studios har kollats upp. efter ett bakslag hos en fransk tattuerare så har sökandets fortsatt. men denna gång i Sverige, smidigt om man måste göra den i flera sittningar.  Tanken är en halv sleeve, axel -> armbåge och det ska ske till hösten, senast våren 2012 :)

Försmak av en lite råare version av min motorcykel, till helgen så åker min fram...3 dagar kvar



Påskkoma

som ni märkt så har bloggen stått relativt still under påsk, skyller lite på att jag varit i Gävle och inte har tillgång till internet på min dator. men det är bara en billig ursäkt eftersom att jag kan använda Emmas dator istället. ska köra igång mer med blogg när jag återvänt till Umeå imorgon, tills dess...c'ya

Ingen aning vad denna låt heter som Skrillex spelar, vet bara att den ät fet så in i helvete...nyfikna läsare/lyssnare får gärna leta reda på titel på låten och informera mig :)


Glad Påsk

sommarvärme i Gävle i helgen. Vem hade trott att man skulle fira påsk med en picknick i det gröna. här är några bilder från våran påskafton.


den som väntar på något gott

...fredag den 29/4 kommer vi ha premiär för våran projektfilm, då kommer den även finnas att beskåda här på bloggen för alla nyfikna.

Sthlm + Gävle

ska för ovanlighetens skull inte tillbringa påsken i kära Västerbotten utan i år drar jag till storstan och träffar min kära flickvän och senare drar vi tillbaka till Gävle.

Plummet - Damaged (Blinding Lights Remix)



episk

Episkt sammarbete: polarna Kanye West och Jay Z släpper låten H.A.M


DJ [insert name here]

har äntligen fått hem mitt mixerbord, Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition, o jag är astaggad. när detta skrivs så har jag bara hunnit sitta ett par timmar med det, men det är väldigt roligt, måste bara lära mig alla dess funktioner. Efter dagens besök i Vännäs så kommer jag även få med mig förstärkare och högtalare hem då blir "hemmastudion" komplett. då är det bara att börja nöta.


The Streets - Blinded by the Lights (Nero Remix)


tanken är...

att det ska inhandlas en ny Longboard till sommaren. Nog för att jag är extremt nöjd med min nuvarande så vill jag ha en till att variera med. Är på jakt efter en lite längre, 90cm+ och jag har fastnat mellan 3 st olika modeller, ingen aning om vilken det till slut kommer bli.


våren är här

när SMHI säger att våren är här då måste det ju stämma. gräset börjar titta fram, gator sopas och framför allt; motorcyklar tas fram. Hade det inte varit så att jag ska till Gävle på påsk så hade jag tagit fram min HD då, istället får jag vänta till helgen efter påsk, men jag klagar inte får ju fara o hälsa på min flickvän, så det är det värt.
Firar in våren med lite härlig blipp bloppig electro.

Futurecop! - N.A.S.A


Kanye igen...

vilket tjat det var om den där Kanye West. Men för dem som inte hört så gästar Kanye Way out West i Göteborg. Detta kan firas om man känner för det. Tyvärr så är Kanye också det ända som Way out West har att erbjuda i år vilket är synd. Så "tyvärr" så blir det "bara" Peace and Love i år.
Dagens låt är när Kanye West gästar Consequence anno 2007.

Consequence feat. Kanye West - The Good, The Bad, The ugly


dagens film

som pepp inför morgondagens filmande så kommer kvällen spenderas med att se Legend of the Fist...och nej, det är ingen porrfilm, och inte att förväxla med Jet Li-filmen Fist of Legend. Kort så handlar filmen om en en Kinesisk soldat från första världskriget som återvänder till Kina efter att ha slagit jämte de allierade i Europa. Eftersom att allt fokus ligger på Europa så ser Japan sin chans att invadera Kina, vilket kineserna inte är speciellt taggade på. Så i spetsen av motståndsrörelsen står filmens huvudrolls karaktär, Chen Zhen. Mycket härlig kinesisk kampsport á la Crouching Tiger Hidden, Dragon och House of the Flying Daggers; snyggt och välkoregraferat.


för att citera Existenz: "Killen med skillen"

Killen heter Ean Golden och han en grym DJ som ligger i framkanten av digital DJing, han har bl.a. varit med och utvecklat Native Instruments Traktor S4 midi-kontroller.

The Midi-Fighter Mix



fest för ögat och örat

då denna blogg var tänkt som en inspiration för sinnena så kommer här en stor inspirationskälla till syn och hörsen. Förutom att ha gjort kanske 2010 års bästa hip hop album så hann Kanye West även med att producera denna film. Filmen bygger på hans senaste album,My Beautiful Dark Twisted Fantasy, så i stortsett samtliga låtar är med i filmen på något sett. Förutom att få lyssna på detta underbara album så får man även se en extremt snygg och snyggt producerad film.


The Strokes

är klara för Peace & Love...(awesome)... i Borlänge 28 juni - 2 juli. Det firas med en av deras gamla hits.

The Strokes - Someday


tack och lov för händer


oj oj oj

du, det var ju inte lätt att ta en aptitlig bild på mat. Kvällens middag gör inte rättvisa av bilden, tyvärr. det som bjöds på var Rullkebab...och som vanligt var det awesome. Detta innebär att dagens inlägg blir ett recept...yay

Rullkebab

Pizzadeg (ca 2-4 st tallriks stora, beror på storleken på tallriken)

25g jäst
2½ dl vatten
2 msk rapsolja
1 tsk salt
6-7 dl mjöl

Fyllning

Tomatsås (gärna kryddad med oregano, salt, peppar)
Ost (mycket)
Kebabkött
Sallad
Dressing
Tomat
mm.

Smula ner jäst i en bunke. Värm vattnet till 37° (fingervarmt) häll ner i jästen, rör tills det löser sig. Blanda i resten (olja, salt, mjöl) rör ihop till en deg. låt jäsa i 30-60min under en handduk.
Efter jäsningen är klar. kavla ut degen till lämpliga pizzabottnar (cirkus  30 cm i diameter, gärna större), bre ut tomatsåsen, lägg på osten...sjuss in i ugnen (225° ca 15min tills den har gyllenbrun ost).
Under tiden pizza är i ugnen steker vi kebabköttet.
Nu får man va snabb; ut med pizzan, på med kebaben, salladen och tomaterna + det övriga du vill slänga på typ lök pepperoni osv.

Använd gärna en aluminiumfolie runt för att få en autentisk känsla. Avnjuts med valfri dryck, kvällens val vart mjölk.

I'm back...

tillbaka efter en riktigt nice helg i dem svenska fjällen. vädret hade mer att önska men åkningen var riktigt bra, dock hann jag inte åka telemark, men fick istället en härlig dag på isen med lite pimpling o framför allt skoteråkning.

Det är faktiskt skönt att vara tillbaka, får äntligen ta tag i det efterlängtade filmprojektet...om jag säger så här; det ser lovande ut.


Ett av dem största dragplåstrena för mig till årets Peace and Love i Borlänge; Deadmau5.

Deadmau5 - Some Chords



RSS 2.0