ibland vill man bara sätta sig ner

ibland kan jag bli väldigt rastlös. som ett resultat av detta så vill jag se på något, oftast brukar det bli någon serie av något slag. oftast så är det så att jag ser dem nya avsnitten av serierna jag följer så fort dem kommer ut och inte när jag är rastlös. förra veckan så hittade jag dock några "web"-serier som går på youtube och inte på någon traditionell tv-kanal, jag har även hittat en serie på svtplay, denna brukar dock gå på svt.

dagens 2 tips är:

Youtube-serien: RCVR - sci fi, väldigt bra/snyggt filmad o producerad. som utspelar sig under 70-talet i USA o handlar om UFO:n



SVT/SVT-playserien: Niklas Mat - tv-kocken niklas tar med oss till 8st extremt kända/lyxiga restauranger i världen där han PRAO:ar i 1 vecka för att i slutet hitta på en rätt inspirerad av restaurangen.

Avsnitt 1

något för alla

en perfekt blandning av humor, dans och bra musik



något för dig

2½ men har börjat igen. denna gång utan charlie sheen (ersatt av Asthon Kutcher). o detta firas med roasten av charlie sheen. För er som inte sett något av Comedy Centrals roasts så kan jag verkligen rekommendera dem. de har bl.a. roastat hugh hefner, pamela andersson och david hasselhoff.

här har ni best of roasten av charlie


något för mig

surfade runt lite och hittade 2 väldigt inspirerande filmer. båda är av en o samma person, Edison. båda filmerna är också om det, för mig, intressanta fenomenet controllerism. den uppmärksamma ser att han spelar på samma "intrument" som Madeon gjorde i ett tidigare inlägg, en Novation Launchpad.mycket nöje.



veckan alla väntat på

nu är den äntligen här. efter ca 3 månaders uppehåll så har alla TV-serier i USA börjat gå nå under denna vecka (några tjuvstartade redan förra veckan). så äntligen kommer nya avsnitt av t.ex. How I met your mother, the big bang thory, 30 rock, community, it's always sunny in philadelphia och family guy.

i USA va det nyligen the emmy awards, oscar's fast för TV. här är invigningsdelen av den föreställningen.


How to make dubstep


Karmin

dem som inte hört detta par måste göra det. dem finns på alla sociala medier men deras youtube-kanal är den bästa, där lägger dem upp covers och originallåtar...riktigt duktiga. Deras senaste är den grymma låten: Super bass - Nicki Minaj.


dagens youtube

roligaste klipper idag


första dagen

i skolan, o det känns skönt att (förhoppningsvis) få lite rutin på dagarna igen.

jag vet att det här är ett gammalt klipp men det är så sjukt roligt. Björn Gustafsson i sitt esse. vet inte om det är för att jag själv va en sån där nörd, jag så fattar alla insideskämt. men måste iaf dela med mig.


då var det gjort

efter mycket planerande o längtande och sökande av både studio o tatuerare så är äntligen del 1 av 2 gjord. for till stockholm igår för att få förverkliga min halv-sleeve och halva är klar, o jag är jättenöjd. nu är tatueringen lite irriterad o röd i botten, jag satt ju ändå 4 timmar så det är ju förståeligt. tatueringen kommer att bli ljusare när den läkt helt.




How to survive a Zombie Attack


RSS 2.0