oj oj oj

2 inlägg på samma dag. ni blir till o med bortskämda med ännu en mix, denna gång en housemix. Mycket nöje.

House Minimix by TheMJonsson

dagens youtube


vet att det varit lite

få uppdateringar förra veckan...det är jag medveten om. men har jobbat 80% och pluggat 100% så vart lite om tid. men för att kompensera så ger jag er en 15min lång dubstep mix som jag gjort...PREMIÄR!! första gången någon får höra nått av mig. Vet att mixen är långt ifrån perfekt men hoppas den kan underhålla lite iaf. Det är nämligen så att jag och en klasskompis har fått en spelning. så den 9 nov smäller det, DJa på en sittning...spännande :)

Dubstep MiniMix by TheMJonsson

sjukaste tricket


är bara tvungen...

hittade det här klippet när jag skulle gå o lägga mig och jag var bara tvungen att lägga upp det


planer

jag och jonas snackade i lördags om en grej vi ska göra i framtiden. Gumball 3000 baby, superbilarnas grand prix. så nu är det bara vänta in storvinsten.


dagens låt

den brittiska producenten Rustie står för dagens bidrag med låten All nite, en fantastiskt härlig och glad electronica låt.


coolt?

hur cool kommer denna film, Avengers o bli då?!


dagens budskap

Enjoy the ride

PS.ta er tiden att titta på denna film. DS.


dagens youtube


nyfrälst

som nyfrälst fixedgear cyklist så måste jag säga att jag är ganska taggad på en film som kommer 2012, Premium Rush, den handlar om ett cykelbud i NYC som får ett paket att leverera. o sen massa problem längs vägen. lite grann som en fast and the furious fast på cykel, o hur kan man inte gilla det?! huvudrollen spelas av Joseph Gordon-Levitt som bl.a. varit med i Inception och 500 days of summer och tredje klotet från solen. sen att Danny Macaskill är med på ett hörn också gör ju inte saken sämre




R.I.P Steve Jobs

idag så gick Apple's grundare Steve Jobs bort efter en tid av sjukdom. och i tisdags så hade apple sitt "let's talk iPhone"-event...eventet som alla trodde att de skulle släppa nya iPhone 5 på....men men...istället släppte de nya iPhone 4S o lite andra saker, nya iPods och bl.a. iOS 5. o ingen är mer besviken än jag, jag har verkligen väntat länge på att få köpa iPhone 5...är så sjukt less på min buggiga Sony ericsson satio.


fail

min bil failade rejält på (om)besikning så valet står nu mellan att sälja den för minst 3500kr, det den kostade att laga men ändå failade med. eller fixa den o köra den ett tag till.

men man kan ju alltid drömma om en ny bil
just nu står Ford F-150 Velociraptor 6.2 Supercrew högst på listan



CoD: MW2 = Call of Duty: Modern Warfare 2

lite svenskt kommenterande av Tejbz om Modern Warfare 3...OBS!! Nördigt


RSS 2.0